Sclerosis multiplex fotópályázat

fényképező férfiFotópályázatot hirdet a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány, melynek célja a betegek nézőpontjából bemutatni, hogy mit jelent SM-mel élni a mindennapokban.

A pályázaton július 15-ig díjmentesen nevezhetnek SM betegek, illetve bárki, aki róluk vagy a betegséghez köthető élethelyzetről készít fotókat. A részvétel célja a képek által minél több nézőpontból rávilágítani az SM-re: bemutatni a betegeket és közösségeiket, megismertetni sajátos problémáikat, érzékeltetni magányosságukat és elszigetelődésüket, szemléltetni mindennapi élethelyzeteiket és erőt adó örömeiket.

A nevezett fotókat felkért zsűri véleményezi, és a díjazottak között 400 000 Ft pénzjutalmat oszt ki. A zsűri által kiválasztott képekből fotókiállítás nyílik a szeptemberi Országos SM Napon, ezt követően a képek vándorkiállítás keretében járják majd a világot, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon az SM-nek a betegek, a családok, a közösségek életére gyakorolt hatása.

További tudnivalók a pályázatról:
Országos fotópályázat az SM-ről: van támasz? → MSMBA

2 thoughts on “Sclerosis multiplex fotópályázat”

  1. Üdvözletem!

    Feleség 2014-óta ALS,férj 2000 óta SM!
    Pár kép a családról Önök szerint szerepelhet a Foto pályázaton!

    1. A pályázatot nem mi írtuk ki, de ha a képek olyan jellegűek, hogy megfelelnek a pályázati feltételeknek, akkor természetesen érdemes indulni rajta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük